Všetko pre vašu záhradku_vyr_60038097_8098_8099_018106_02

Naša spoločnosť sa zaoberá predovšetkým riešením zberu odpadu všetkého druhu. Uvedomujeme si však, že aj záhrada je významným producentom všetkého možného materiálu a odpadu. S tým vám pomôžu nové a praktické vozíky Load & Go v čiernej alebo zelenej farbe. Rôzna ponuka objemov s ergonomickým spracovaním a kolieskami pre každú záhradu. Nezabudnime spomenúť zaradenie praktických nádob a vedier pre zber drobného materiálu alebo perforované nádoby Cage vhodné na prenos a uskladnenie drevín.



woodcan_aranz_01Záhrada navyše vyžaduje dodatočnú údržbu a to nielen z pohľadu upratovania. Máme na mysli zalievanie rastlín a čistenie chodníkov okolo zelene a ďalších povrchov. Nie je lacné ani ekologické využívať pitnú vodu. Využite radšej tú dažďovú. Je zadarmo a jej zber je jednoduchší než kedykoľvek predtým. Stačí ku zvodu odkvapu umiestniť a napojiť niektorý z našich vzhľadovo zaujímavých zásobníkov. Môžete si vybrať ako z klasického dizajnu, tak aj napríklad v prevedení kamenného stĺpa alebo drevenej nádoby. Máte drevostavbu alebo drevené obloženie? Skúste napríklad zásobník Woody wall s imitáciou dreva a nemusíte tak narušovať estetiku vášho obydlia.

www_aqua_can_schemat_3

Okrem iného u nás nájdete výrobky pre skrášlenie záhrady a okolia domu. Detailne spracované kvetináče ako štvorcové, tak obdĺžnikové. Jedná sa o vierohodnú imitáciu ratanu, ktorý dodá šmrnc okoliu domu a skvele sa hodí k modernému nábytku, ktorý je dnes bežným doplnkom záhrad a terás. Ak sa radi staráte o záhradu a chceli by ste bezpečne uskladniť vaše nástroje, odporúčame zvážiť vybavenie vašej záhrady praktickými boxami. Tie chránia uskladnené nástroje alebo príslušenstvo pre nábytok pred vplyvmi počasia a sú stále po ruke.

Niečo pre váš domzahradni_box
Aj pre interiéry domov a bytov máme riešenia. Nič nerozžiari izby viac než rastliny. Preto u nás nájdete aj vnútorné kvetináče s integrovaným systémom závlahy Rato Case v imitácii ratanu v rôznych farbách. Alebo môžete vyskúšať premyslené sadbovače, ktoré sú vhodné ako na okrasné rastliny, tak i napríklad pre pestovanie bylín. Tiež tu máme praktických pomocníkov v domácnosti v podobe úložných boxov. Sú priehľadné a dajú sa ľahko ukladať do jednotného stohu. Vždy uvidíte, kde máte, čo uložené.


respana_planter_set_drep_karta_48007_02isew780h_respana_planter_wood_high_set_aranz_scage

Všetko na jednom mieste

Mimo noviniek v našom sortimente nájdete aj ďalšie výrobky. Kompostéry, propán butánové produkty na prípravu jedla alebo likvidáciu buriny, záhradné ohrievače pre príchod zimy, nástroje pre zimnú údržbu, nádoby pre bioodpad a ďalšie. Chceli by ste vylepšiť vašu záhradu, ale nechcete tráviť toľko času hľadaním? Pozrite sa na našu ponuku. U nás nájdete všetko potrebné na jednom mieste.

_vyr_5709_vyrn_80tz020021_vyr_61278110_8111_8112_5_01_vyrp11_5646uh070l_01_vyrp12_59978091_03

V prípade záujmu neváhajte kontaktovať naše obchodné oddelenie:

e-mail: meva.sk@meva.eu 

tel.: +421 58 732 74 83

Viac na www.meva.sk