_vyrp11_21554448_2_plastovy_box_pro_prumysl_stohovani
Pre rôzne priemyselné odvetvia
Boxy je možné používať prakticky v akomkoľvek priemyselnom odvetví, kde je potrebné uskladniť alebo prepraviť materiál, polotovary či hotové produkty. Boxy sú vyrábané z vysokohustotného polyetylénu, ktorý je zdravotne nezávadný. Tento materiál nekoroduje a disponuje vysokou odolnosťou voči chemickým látkam, čo okruh využitia ešte viac rozširuje. Boxy sú tak vhodné pre odvetvie spracúvajúcich plasty, výrobu dielov, potravinársky priemysel, farmáciu atď.

Rôzne prevedenia pre rôzne využitia
Plastové boxy
sú vyrábané v niekoľkých prevedeniach. Prevedenie s lyžinami poskytuje bezpečnú manipuláciu pomocou vysoko zdvižných a vozíkov. Boxy sú ďalej dodávané v prevedení so štyrmi nohami alebo aj s kolieskami pre uľahčenie presunu boxu, bez potreby manipulačnej techniky. Každý z boxov potom možno doplniť o veko a chrániť tak jeho obsah pred okolitými vplyvmi. V sortimente možno tiež nájsť špeciálne prevedenie pre uskladnenie a prevoz nepoškodených lítiových batérií. Toto prevedenie je vybavené vekom a popruhmi pre zaistenie veka k boxu.

Jednoduché používanie a efektívne využitie skladovacieho priestoru
boxy_1

Jednou z hlavných výhod boxov sú štandardizované rozmery, ktoré umožňujú uskladnenie a stohovanie veľkého množstva boxov v malom priestore vášho skladu. Boxy majú vďaka použitiu plastového materiálu nižšiu hmotnosť a poskytujú tak výraznú fyzickú úľavu a zvyšujú efektivitu práce. Niektoré prevedenia boxov pre priemysel sú navyše vybavené pripravenou pozíciou pre vyvŕtanie otvoru, ktorý zaistí odtok tekutín, napr. pri uložení súčastí či odpadov so zvyškami oleja, čistiacich tekutín a pod.
Kvalitné spracovanie s dlhou životnosťou
Plastové boxy v portfóliu spoločnosti MEVA-SK sú vyrobené z vysokohustotného polyetylénu. Boxy sú rozmerovo stabilné, nárazuvzdorné a odolné proti hnilobe. Materiál je UV stabilný až po dobu 8 rokov a odoláva voči mrazu, teplu a veľkému množstvu chemikálií, čo z boxov robí všestranného pomocníka pri skladovaní. Výhodou je tiež jednoduché čistenie, údržba a recyklovateľnosť materiálu.

boxy_2

V prípade záujmu neváhajte kontaktovať naše obchodné oddelenie:

e-mail: meva.sk@meva.eu 

tel.: +421 58 732 74 83

Viac na www.meva.sk